Zanglessen

Zanglessen individueel of in groep

Hilde van Kuijeren is al vele jaren actief als zangdocent. Bij Scholen in de kunst in Amersfoort en als privé docent bij de Johann Sebastiaan Bachschool in Soest. www.bachschool.nl

Al vele jaren ben ik werkzaam bij Scholen in de kunst als zangdocent pop en klassieke muziek en nu dus ook bij de Bachschool in Soest. Zangles geven betekent voor mij de leerling in een ontspannen sfeer met ondersteuning van techniek muziek te laten maken. Zelfvertrouwen is het sleutelwoord.

Voor wie? De lessen zijn bedoeld voor iedereen die wil zingen van 10-90.
Kinderen leren gemakkelijk maar je zult versteld staan hoevéél ouderen nog kunnen leren. Het is een kwestie van spieren trainen.
Je kunt zangles nemen omdat je gewoon graag zingt of omdat je je stem goed wilt leren gebruiken, solo of in een koor,of omdat je onzeker bent of je goed genoeg bent voor het koor of band van je dromen,maar ook omdat je een vakopleiding wilt gaan doen of meedoen aan een concours of talentenjacht.

Lesdagen en locatie:
De lessen worden gegeven op maandag,woensdag en donderdag in het Eemhuis in Amersfoort en dinsdag in het gebouw van (muziekschool) Bachschool Soest, Kerkplein 1. Het tijdstip bepalen we samen.

Op donderdagmorgen is het al vele jaren mogelijk om te komen zingen van 9.45-11.30 in Baarn. Je kunt per keer meedoen, studie van te voren is niet vereist. Een beetje kunnen zingen is wel prettig.
Bel of mail voor informatie

Groepslessen
Het ook mogelijk om les te krijgen in een groep bijvoorbeeld met een aantal zangers van je koor of zanggroep maar je kunt ook aansluiten bij anderen.

Aanmelden of proefles?
Stuur een mailtje en kom eens langs voor een proefles.
De muziek die je gaat zingen in de les bedenken we samen. Popliedjes, musical, klassieke liederen aria’s. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. O, ja en ik begeleid je op de piano.

Opleiding
Conservatorium zang,koordirectie en piano. Gestudeerd op de conservatoria van Alkmaar, Den Haag en Utrecht.

Naast het werk bij de Johann Sebastiaan Bachschool in Soest en Scholen in de kunst in Amersfoort ben ik dirigent van een projectkoor in Baarn en verzorgt ik samen met Letty Spieker zingvakanties in de Belgische Ardennen.
Voor meer informatie www.zingvakanties.nl